Over Soft Interieur 

Soft Interieur is, na jaren dromen, ontstaan uit een passie voor mooie interieur items en een persoonlijke, warme inrichting van ons huis. Bij Soft vindt je met name natuurlijke materialen en zachte kleuren in combinatie met organische vormen. 

 

De Home Collectie bestaat uit sfeermakers om je huis aan te kleden en zo het 'thuis' gevoel te creeëren. Dit kunnen kleine items zijn, zoals kandelaars, maar ga ook eens voor een grote vaas of gedurfde lamp als eyecatcher. Deze vaas mag ook deel uitmaken van jouw interieur als er er even geen bloemen in staan! Combineer verschillende texturen en materialen om het uitdagend te houden een warm geheel van jouw inrichting te maken. Probeer metaal te mixen met linnen of jute, of kies voor glas in combinatie met hout en aardewerk. 

De keuken is een belangrijke ruimte in huis voor mij. Maak het ook hier gezellig! Ga voor kaarsjes naast jouw koffiemachine en de mooiste potjes om jouw knoflook, uitjes of grof zeezout in te bewaren. Mix en Match met jouw servies, met kleuren die bij elkaar passen. Zo kan je altijd nieuwe items toevoegen om je servies een upgrade te geven. 

Wat Soft Interieur extra leuk maakt zijn de 'Treasures'. Treasure hunten is een grote hobby. Op zoek naar unieke items, waar er vaak maar één van te vinden is. De combinatie van nieuwe, moderne items uit de Home Collectie, combineren met Treasures die je interieur een persoonlijke uitstraling geven. Durf buiten je comfortzone te gaan en gun je huis een treasure!

 

Ben je opzoek naar een specifiek item voor in jouw huis, maar kom je er zelf nog niet uit? 

Ook dan kan je bij Soft terecht. Stuur een mailtje naar softinterieur@outlook.com of vul het contactfomulier in. Laat hierin jouw wensen weten, dan neem ik contact met je op. Graag zoek ik met je mee!